Rusza konkurs „Siła promocji – siła projektu”

Twórcy programów nagrodzonych w Programie Innowacyjna Gospodarka, którzy promowali swój program w ciekawy sposób, mogą wziąć w konkursie „Siła promocji – siła projektu”. Zgłoszenia należy przesyłać do 28 września.

Organizatorem konkursu jest Ministerstwo Rozwoju Regionalnego, a jednym z jego patronów medialnych serwis Nauka w Polsce – Polskiej Agencji Prasowej.

Spośród zgłoszonych projektów, wyłonione zostaną te, które charakteryzują się najlepszymi, najbardziej efektywnymi działaniami informacyjno-promocyjnymi.

Udział w konkursie jest bezpłatny, a na jego laureatów czekają nagrody m.in. specjalistyczne szkolenia z zakresu PR i działań promocyjnych. Wyróżnione projekty zostaną opisane w publikacji poświęconej konkursowi. Zwycięzców poznamy podczas konferencji podsumowującej, która odbędzie się w grudniu.

Twórcy projektów, którzy chcą wziąć udział w konkursie, powinni wypełnić formularz zgłoszeniowy i wraz z materiałami ilustrującymi zgłoszone działania promocyjne, przesłać na adres: Biuro Konkursu „Siła promocji - siła projektu”, ul. Zjazd 2/4, 60-653 Poznań.

Program Innowacyjna Gospodarka jest skierowany przede wszystkim do przedsiębiorców, którzy zamierzają realizować innowacyjne projekty związane z badaniami i rozwojem, nowoczesnymi technologiami, inwestycjami o dużym znaczeniu dla gospodarki lub wdrażaniem i stosowaniem technologii informacyjnych i komunikacyjnych.

Po dofinansowanie z POIG sięgnęło już ok. 10 tys. beneficjentów. Wśród nich są instytucje naukowe, firmy różnych branż i instytucje otoczenia biznesu.

Szczegółowe informacje na temat konkursu i dokumenty konkursowe są dostępne są na stronie www.konkurs-poig.pl

PAP - Nauka w Polsce

ekr/ agt/

Fundacja PAP zezwala na bezpłatny przedruk artykułów z Serwisu Nauka w Polsce pod warunkiem mailowego poinformowania nas raz w miesiącu o fakcie korzystania z serwisu oraz podania źródła artykułu. W portalach i serwisach internetowych prosimy o zamieszczenie podlinkowanego adresu: Źródło: naukawpolsce.pl, a w czasopismach adnotacji: Źródło: Serwis Nauka w Polsce - naukawpolsce.pl. Powyższe zezwolenie nie dotyczy: informacji z kategorii "Świat" oraz wszelkich fotografii i materiałów wideo.

Czytaj także

  • 19.12.2024. Pokaz przygotowania i pieczenia pierniczków z mąki owadziej (świerszcz domowy, łac. Acheta domesticus) na Wydziale Biotechnologii i Hodowli Zwierząt, Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. PAP/Marcin Bielecki

    Szczecin/ Świąteczne pierniki z dodatkiem mąki ze świerszcza domowego

  • Fot. Adobe Stock

    Gdańsk/ Naukowcy chcą stworzyć model skóry, wykorzystując druk 3D

Przed dodaniem komentarza prosimy o zapoznanie z Regulaminem forum serwisu Nauka w Polsce.

newsletter

Zapraszamy do zapisania się do naszego newslettera